Stagiair Productmarketing

Helmond
Netherlands
11 juin 2024

Maxi-Cosi en Bebeconfort zijn onderdeel van Dorel Juvenile; een van de grootste wereldwijde spelers op het gebied van kinderverzorgingsproducten. Onze missie? Begrijpen wat het betekent om een moderne ouder te zijn. Om de echte ups en downs van het gezinsleven te begrijpen. Door ons bewust te zijn van de dagelijkse onzekerheden van het ouderschap kunnen we ouders en hun kinderen ondersteunen. Door te weten, te begrijpen en te waarderen wat het is om een moderne ouder te zijn, ontwikkelen we oplossingen voor kindermobiliteit en -zorg die elk moment van het ouderschap ondersteunen en vergemakkelijken.

Om ons Productmarketing Team te versterken en onze productontwikkeling te ondersteunen, zijn we momenteel op zoek naar een energieke en gemotiveerde Productmarketing Stagiair.

Your Mission

Als stagiair(e) productmarketing is het jouw missie om de productmarketingteams voor autostoeltjes en wandelwagens te ondersteunen. Zij zijn verantwoordelijk voor de ontwikkeling en marktintroductie van onze merken Maxi-Cosi en Bebeconfort. We bestuderen de consumentenvraag, identificeren potentiële doelgroepen, houden de belangrijkste concurrenten in de gaten en sturen product- en prijsstrategieën aan. We werken samen met verschillende bedrijfsafdelingen, waaronder trade marketing, digitale marketing, brand communication, lokale verkoopteams, e-commerce en leveranciers. Je wordt begeleid door een van onze Product Marketing Specialist en rapporteert ook aan hem/haar. We vinden het belangrijk dat je uit de eerste hand ervaring opdoet met het leukste onderdeel van marketing en het gevoel krijgt dat je actief bijdraagt aan de algehele bedrijfsresultaten.

Key responsibilities

 • Ondersteunen van het Product Marketing Team van onze Autostoel en Wandelwagen categorie in de New Product Development (NPD) door het coördineren van On Product Tools (OPT) ontwikkeling zoals: gebruiksaanwijzingen, verpakkingsartwork, technische tekeningen, instructievideo's en productfotografie samen met bureaus en het interne grafische ontwerpteam.
 • Briefings opstellen voor interne en externe (creatieve) bureaus om OPT te ontwikkelen.
 • Afstemmen met verschillende belanghebbenden binnen het NPD-team om de OPT te ontwikkelen.
 • Bureaus begeleiden om OPT op tijd en volledig op te leveren.
 • Je bent een verlengstuk van onze Product Marketing Specialist.
 • Je krijgt de mogelijkheid om OPT projecten te managen.

Your profile

 • Je studeert momenteel MBO of HBO Marketing, Product Design, Communicatie of aanverwant en bent op zoek naar een stage.
 • Je ondersteunt het team voor 4 of 5 dagen per week. Er is ruimte om eventueel 1 dag aan een (afstudeer)opdracht te besteden.
 • Je beschikt over uitstekende mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden; vloeiend in het Engels en Nederlands is een must.
 • Je bent uitstekend in stakeholder management en communicatie. Je wordt omschreven als een hands-on zelfstarter met sterke organisatorische vaardigheden. Aangezien je verantwoordelijk bent voor tijdgevoelige projecten, zijn nauwkeurigheid en timemanagement belangrijke kwaliteiten die je bezit.
 • Je woont op reisafstand van ons hoofdkantoor in Helmond.

What we offer

 • Dit is een functie voor 32 tot 40 uur per week, afhankelijk van je voorkeuren.
 • Je ontvangt een stagecontract inclusief een passende vergoeding.
 • De mogelijkheid om maximaal 3 dagen hybride te werken, met 2 gezamenlijke kantoordagen.
 • Naast het werk is er tijd voor leuke dingen zoals teamuitjes.

Dorel is een groeiende organisatie in beweging. Als stagiair binnen het productteam maak je deel uit van het kloppend hart van onze organisatie. Wij maken betrouwbare en veilige producten die wereldwijd gewaardeerd en geprezen worden, en jij mag hier deel van uitmaken! Ben jij klaar om met ons mee te groeien?

Werken bij een Top Employer

We zijn erg blij dat we officieel zijn gecertificeerd als 'Top Employer' voor 2023 en 2024 voor ons Dorel Juvenile Europe HQ in Nederland! Deze opmerkelijke prestatie is een bewijs van onze collectieve toewijding en harde werk. Dit is een teamprestatie en we kunnen niet trotser zijn op het ongelooflijke team dat we hebben. Voor jou als aankomend DJE teamlid betekent dit dat we prioriteit geven aan jouw welzijn, ontwikkeling en ervaring bij Dorel Juvenile.

Erkend worden als Top Employer is een duidelijke bevestiging van onze toewijding aan het creëren van een uitzonderlijke werkomgeving. Deze certificering benadrukt onze toewijding aan het verrijken van onze werkplek in lijn met onze ambitie om Employer of Choice te zijn. Onze People Strategy, ontworpen met jouw behoeften in gedachten, geeft prioriteit aan verbinding, duidelijke communicatie, ontwikkeling en leren. Vraag ons hiernaar tijdens je sollicitatiegesprek.

Ga voor meer informatie naar de website van het Top Employers Institute.

Over Dorel Juvenile

Dorel Juvenile is wereldwijd marktleider in kinderartikelen. Onze bekende producten en sterke merken Maxi-Cosi en Tiny Love worden aangevuld met regionale merken en zijn verkrijgbaar in meer dan 100 landen.

We zijn er trots op dat we werken met 2.700 zeer gedreven professionals in 25 verschillende landen. Al onze getalenteerde medewerkers delen dezelfde missie: Care for Precious Life. We helpen gezinnen zorgeloos te leven door hen te voorzien van jeugdproducten met de hoogste veiligheids- en comfortnormen.

Onze mentaliteit als voorloper past bij onze positie als wereldmarktleider. De eerste zijn betekent dat we onze eigen weg inslaan; we verkennen nieuwe manieren om onze merken te verbeteren. We versterken onze leidende positie voortdurend en geloven dat teamgeest, persoonlijke gedrevenheid en verantwoordelijkheid een echt verschil kunnen maken in het bereiken van duurzame groei. Een essentieel onderdeel van onze dagelijkse activiteiten is de sterke band die we met onze consumenten onderhouden. We gaan de dialoog met hen aan, waar ze ook zijn, zodat ze altijd kunnen profiteren van onze producten en diensten, zelfs op manieren die ze niet hadden verwacht.