HR Officer

Helmond
Netherlands
16 de maio de 2023

Jouw missie

Ter versterking van ons Europese HR Team zijn we op zoek naar een enthousiaste HR Officer voor Noordwest-Europa met als standplaats ons hoofdkantoor in Helmond (NL).

Je bent verantwoordelijk voor het ondersteunen van de Europese HR Managers bij alle HR gerelateerde processen en HR-administratie. Je maakt contracten, beantwoordt vragen van onze medewerkers, houdt ziekte bij, werkt ons HR-systeem bij, voert de HR-cyclus uit, verzorgt onze onboarding dag, regelt leaseauto's, neemt projecten aan en meer. Zie je ruimte voor verbetering, dan schroom je niet om dit aan te kaarten. Afhankelijk van jouw interesse en ervaring kun je ook andere HR-onderwerpen oppakken.

Belangrijkste verantwoordelijkheden

 • Nauwkeurige administratie voor on & off boarding activiteiten, ziekteverzuim, werknemersmutaties, contracten etc.
 • Samen met het team manieren voorstellen om het administratieproces te verbeteren en waar mogelijk standaardiseren voor een One Europe aanpak.
 • Beheer van de jaarlijkse HR Cyclus.
 • Verzamelen van input voor Europese HR rapporten ter ondersteuning van de CHRO en HR Managers.
 • Beheer van de leaseauto's voor Noordwest-Europa, incl. het verwerken van orders voor nieuwe leaseauto's, beantwoorden van vragen van medewerkers en facturen.
 • We hebben verschillende interessante projecten. Afhankelijk van je senioriteit en interesses kunnen sommige projecten deel uitmaken van je functie.

Jouw profiel

Deze job kan perfect zijn voor iemand die zijn carrière in HR wil starten, iemand die na een ondersteunende rol wil overstappen naar HR of iemand die al ervaring heeft en op zoek is naar een overstap naar een leuk team in een internationale omgeving.

Waar het ons vooral om gaat is dat je van mensen houdt, leergierig bent en proactief problemen oplost. Enige analytische vaardigheden en het vermogen om een helikopterview te gebruiken zou ook geweldig zijn. De enige absolute must is dat je vloeiend Nederlands en zeer goed Engels spreekt.

Er is op termijn veel ruimte om te groeien richting bijvoorbeeld een Business Partner rol. Mocht je binnen de functie als HR Officer helemaal op jouw plek zitten, dan is dat natuurlijk ook mogelijk en groei je voornamelijk in de breedte.

Wat wij bieden

Wij bieden een allround Europese HR Generalist rol waarin je centraal staat in onze dynamische organisatie. Je werkt in een internationale omgeving met een internationaal team. Er is veel ruimte om te groeien en je dagelijkse scope te diversifiëren. Ben je klaar om met ons mee te groeien?

Marktconform salaris op basis van je ervaring en kennis (euro 2500-3500), met ruimte om te groeien. Vakantiegeld en een 13e maand komen daar nog bij.

 • Een functie voor 32 tot 40 uur per week, afhankelijk van jouw voorkeur. Minder dan 32 uur is in deze functie niet mogelijk.
 • We starten met een jaarcontract en gaan daarna verder met een vast contract.
 • De mogelijkheid om hybride te werken.
 • De jaarlijkse verlofrechten bestaan uit 28 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband.
 • Uitgebreide pensioenregeling.
 • Andere voorwaarden zijn reiskostenvergoeding, gebruik van laptop en telefoon indien gewenst, mogelijkheid om extra vakantie-uren te kopen, Fietsplan en collectieve zorgverzekering.
 • Naast het werk is er tijd voor gezelligheid zoals teamuitjes.

Over Dorel Juvenile

Wij zijn er trots op te werken met 2.700 zeer gedreven professionals in 25 verschillende landen. Al onze getalenteerde medewerkers delen dezelfde missie: Care for Precious Life. Wij helpen gezinnen zorgeloos te leven door hen te voorzien van jeugdproducten met de hoogste veiligheids- en comfortnormen.

Onze pioniersmentaliteit past bij onze positie als wereldmarktleider. Eerste zijn betekent dat we onze eigen weg inslaan; we verkennen nieuwe manieren om onze merken te verbeteren. Wij versterken voortdurend onze leidende positie en geloven dat teamgeest, persoonlijke gedrevenheid en verantwoordelijkheid een echt verschil kunnen maken bij het bereiken van duurzame groei. Een vitaal element van onze dagelijkse activiteiten is de sterke band die wij met onze consumenten onderhouden. We gaan met hen om, waar ze ook zijn, zodat ze altijd voordeel hebben van onze producten en diensten, zelfs op manieren die ze niet hadden verwacht.

Het HR-team van Dorel Juvenile bestaat uit 10 collega's in Nederland en twee kleinere teams in onze vestigingen in Portugal en Frankrijk.