Logistiek Voorman (m/v)

Helmond
Netherlands
30 November 2022

About us

Ben jij niet bang voor een dynamische, internationale logistieke omgeving die volop in beweging is? Wil jij jouw loopbaan binnen een magazijn omgeving verder ontwikkelen? Dan is dit een fantastische kans voor jou!

Verspreid over twee magazijnen (samen 34,000 m2), werken bij Dorel Juvenile Nederland in Helmond 52 (excl. flexibele schil) enthousiaste logistieke collega’s mee aan de internationale fysieke goederenstroom van onze producten. Wij vermelden daar met trots bij dat onze magazijnen schoon en goed onderhouden worden, en veiligheid hoog in het vaandel staat.

Binnen het Outbound team is onlangs een opening ontstaan (40 uur/week) voor een enthousiaste, kundige en proactieve Logistiek Voorman (m/v). Deze functie stuurt een team aan van 4 vaste magazijn medewerkers en rapporteert zelf aan de Teamleader Outbound.

Your mission

Als Logistiek Voorman (m/v) ben je mede verantwoordelijk voor het aansturen en plannen van mensen in dagdienst binnen het operationeel logistiek proces. Jij weet collega’s te motiveren en te stimuleren om het beste resultaat te behalen en zorgt er samen voor dat de interne goederenstroom tijdig zijn definitieve locatie bereikt.

Je bent actief op de werkvloer aanwezig en je focus ligt op een snelle goederenstroom, efficiëntie, goede samenwerking van het team en veiligheid. Je spreekt het team dagelijks toe en voert voortgangsgesprekken. Tot slot initieer en voer je verbeteringen uit ten behoeve van het logistieke proces.

Key responsibilities

 • Het vlekkeloos laten verlopen van het logistieke proces; je helpt mee waar nodig en mogelijk;
 • Mede verantwoordelijk voor de personele dag- en weekplanningen op de afdeling;
 • Motiveren van jouw team om zo tot het beste resultaat te komen;
 • Je zorgt voor het optimaal inzetten van de kwaliteiten van de medewerkers binnen jouw team;
 • Je neemt initiatieven en houdt rekening met de wensen van de interne- en externe klant;
 • Controleren en waarborgen van de kwaliteit;
 • Zorgen voor een veilige en prettige werkomgeving.

Your profile

 • Circa 3 tot 5 jaar ervaring in een logistieke omgeving;
 • Ervaring met het aansturen van 4-8 medewerkers;
 • Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal is een must;
 • Ervaring met WMS (warehouse management systeem) is een sterke pre;
 • Hands on mentaliteit;
 • Focus op efficiëntie.

Are you ready to grow with us?

Dorel Juvenile heeft een aantal krachtige ‘global’ merken waaronder Maxi-Cosi en Tiny Love, aangevuld met regionale merken zoals Safety 1st, BebeConfort, Cosco en Infanti. Wij zijn er trots op te werken met 2.700 gedreven professionals in meer dan 25 verschillende landen. Al onze getalenteerde medewerkers delen dezelfde missie: zorgen voor kostbaar leven. We helpen gezinnen een zorgeloos leven te leiden door hen te voorzien van producten voor jonge kinderen met de hoogte veiligheids- en comfort normen.

Wij lopen graag voorop en dat komt overeen met onze positie als globale marktleider. Voorop lopen betekent dat we ons eigen pad uitstippelen en nieuwe manieren verkennen om onze merken nog sterker te positioneren. Wij versterken continue onze leidende positie en geloven dat ‘team spirit’, persoonlijke gedrevenheid- en verantwoordelijkheid een echt verschil kunnen maken in het verwezenlijken van duurzame groei. Een wezenlijk onderdeel van onze dagelijkse operatie is de sterke connectie met onze eindconsumenten. Wij maken een verbinding met ze waar ze ook zijn, zo dat ze altijd kunnen profiteren van onze producten en diensten; zelfs op onverwachte manieren.